Navigatie sluiten

Huis & Tuin

Huis & Tuin
Huis & Tuin

Chambres d’hôtes La Joyeuse bevindt zich in een oud en statig herenhuis, gelegen midden in het rustige dorp Préveranges. Aan de achterkant van het huis is een groot houten terras met loungebanken en parasols.

In de ruime achtertuin (± 7.800 m2) bevinden zich verder een opzetzwembad (geopend van mei tot en met september), comfortabele ligstoelen, hangmatten om heerlijk in weg te dromen, en een paar gezellige zitjes in of juist uit de zon.

Voor het zwembad mag je je eigen badlakens meenemen, maar wij hebben eventueel ook badlakens te huur. Kosten hiervan zijn € 3,50 per handdoek voor de duur van het verblijf.

Binnen is het ook goed toeven in de grote eetkamer. Aan de lange tafel kun je iets lezen of een spelletje spelen. Er is koffie en thee (bij de kamerprijs inbegrepen) en er staat een gastenkoelkast met blikjes fris, bier, wijn, zakjes chips en andere versnaperingen. Wil je iets uit de koelkast gebruiken, dan noteer je dat op het daarvoor bestemde lijstje per kamer. Aan het einde van het verblijf rekenen we dit dan met je af.

Onze chambres d’hôtes is geheel rookvrij.

Omdat er in de tuin een aantal natuurlijke hemelwaterafvoer-kanalen liggen, is onze chambres d’hôtes minder geschikt voor kleine kinderen. 

Huis & Tuin
Huis & Tuin
Huis & Tuin
Huis & Tuin