Navigatie sluiten

Over ons

Over ons
Over ons

Al sinds onze eerste kennismaking met elkaar begin 2011 hadden wij samen dezelfde droom: in het buitenland wonen, met meer rust en ruimte en mooie natuur om ons heen. Maar zoals zoveel mensen dat doen, ‘parkeerden’ ook wij deze droom voor ‘misschien ooit een keer’. 

Voorjaar 2017 begon het bij ons weer te kriebelen: waarom doen we het niet gewoon? Wat houdt ons tegen? We maakten een plan en gingen op zoek naar een geschikt pand. Dat we in Frankrijk een chambres d’hôtes zouden gaan beginnen, was al duidelijk: onze voorliefde voor dit land viel samen met onze behoefte aan contact met verschillende mensen en het verwennen van anderen. 

Nadat we zomer 2019 na een zoektocht van twee jaar een geschikt pand hadden gevonden, verhuisden we eind november van het kadastrale middelpunt van Nederland (Amersfoort) naar het bijna kadastrale middelpunt van Frankrijk. 
In het dorpje Préveranges (ongeveer 525 inwoners) in de Berry vonden we wat we al die tijd zochten en voelen we ons helemaal thuis.

We willen onze gasten tijdens maar ook na hun vakantie bij ons dat zelfde gevoel geven. Bij ons kun je helemaal tot rust komen, eindelijk eens dat mooie boek lezen dat je al zolang van plan was, of met het gezin een spelletje spelen of misschien wel met z’n allen een mooie wandeling maken door de prachtige natuur – dingen die je thuis niet (meer) zo vaak doet omdat je wordt opgeslokt door allerlei verplichtingen en de drukte van alle dag.

En als je dan aan het einde van je verblijf met tegenzin weer weggaat, weten wij dat we erin zijn geslaagd om je een heerlijke vakantie te bezorgen, waarvan je hopelijk nog lang zal nagenieten. Dat te mogen doen is het leven van onze droom! 

Wij wensen je alvast een fijn verblijf bij ons toe! 

Over ons
Richard van Dongen &
Caroline van Schaardenburg